Versenyszabályzat

1. Jelentkezési feltételek

Aki megfelel az alábbi jelentkezési feltételeknek, online jelentkezésével kijelenti, hogy a megadott adatai megfelelnek a valóságnak, továbbá jelentkezésének elküldésével tudomásul veszi és vállalja a jelen szabályzatban foglaltakat.

A Mr. Gay Hungary versenyre azon magyar állampolgárságú vagy magyar származású férfiak jelentkezését várjuk, akik 2019. június 25-ig betöltik a 18. életévüket.

A jelentkező elfogadja, hogy amennyiben nem valós vagy hiányos adatot ad meg a jelentkezés során, vagy a csatolt fényképek nem felelnek meg a szabályzatban leírt elvárásoknak, a szervező jogosult a versenyző regisztrációját előzetes értesítés nélkül törölni.

A verseny teljes ideje alatt elvárás, hogy a továbbjutó jelentkezők együttműködjenek a szervezőkkel és ne hátráltassák a versenyt.

A jelentkező büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a jelentkezési lapon kizárólag valós adatokat szerepeltet.

A jelentkező kijelenti, hogy nem áll alkohol- és/vagy kábítószer-függőség alatt.

A verseny tisztasága érdekében nem vehetnek részt indulóként a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő jogi személyek, továbbá jogalanyisággal nem rendelkező szervezetek tagjai/alkalmazottai, valamint a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő magánszemélyek és hozzátartozóik.

Amennyiben a verseny során a szervező tudomására jut, hogy a versenyző nem felel meg a versenyszabályzatban foglalt feltételek vagy kötelezettségek bármelyikének, a szervező azonnali hatállyal kizárhatja a versenyzőt.

2. A jelentkezés módja

A versenyre jelentkezni kizárólag online formában a Mr. Gay Hungary honlapján (www.mrgayhungary.hu) lehet a jelentkezési adatlap kitöltésével.

A sikeres jelentkezéshez csatolni kell az adatlaphoz kettő darab olyan fényképet, amelyen kizárólag a jelentkező szerepel. A képek egyike portréfotó, a másik pedig egész alakos fénykép.

Digitálisan módosított (retusált) képekkel való jelentkezés érvénytelen.

A jelentkező tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fényképeket a szervezők a verseny honlapján és közösségi médiás felületein felhasználják. A jelentkező a későbbiekben ezzel kapcsolatosan kártérítési igénnyel nem élhet a szervezőkkel szemben.

3. A verseny menete

A Mr. Gay Hungary verseny egy online előválogatóból és egy showműsorral egybekötött színpadi döntőből áll.

Az online jelentkezési lapok meghosszabbított beküldési határideje 2019. október 31. 18:00. A határidő után beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.

Az előválogatóra továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott jelentkezők kihirdetése a Mr. Gay Hungary honlapján történik.

Az előválogató során internetes szavazással kerülnek kiválasztásra a döntőbe jutó versenyzők.

A döntőbe jutottak felkészítését neves szakemberek (stylist, life coach, stb.) segítik, a döntőbe jutottakról egységes fotós és videós portfólió készül.

Döntő: a több körből álló záróeseményen a győztes pontozás alapján kerül kiválasztásra.

A Mr. Gay Hungary 2019 cím birtokosa képviselheti Magyarországot a nemzetközi versenyen. A győztessel külön fotósorozat készül és a Humen Magazin címlapjára kerül. A versenyzők között tárgynyeremények kerülnek kiosztásra.

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…