OLIVÉR (35)

Tizenegy éve coming outoltam, és életem legjobb döntése volt. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a barátaim, a családom, a mikro-, makrokörnyezetem nagyon jól reagált a döntésemre. Szeretnek, támogatnak, mellettük teljes és boldog életet élhetek.

Melegként fontosnak tartom, hogy kiálljak az LMBTQ társaimért. Bár az elmúlt 28 évben nagyon sokat javult a magyarországi LMBTQ-k helyzete, ettől függetlenül a mai napig még mindig hallunk olyan történeteket, ahol “sorstársaimat” zaklatják, esetleg bántalmazzák, még akkor is, ha erről a média nem számol be.

Ezzel én is nap, mint nap szembesülök, ami nagyon elkeserít. Nem azért, mert engem bántanak, hanem azért, mert 2018-ban még mindig egy nagyon elmaradott szinten van a társadalmunk nagy része. Ez nagyon nincs jól így, de azt gondolom, ezen lehet változtatni. Melegként azt érzem, hogy kötelességem tenni a magyar LMBTQ társaim életéért, jogaiért, a boldog és kiegyensúlyozott mindennapjaikért. Mert mindenkinek joga van a hátrányos megkülönböztetés nélküli élethez, és ha ehhez én csak egy kicsit is hozzá tudok tenni, akkor már megérte.

 

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…