BENETT (32)

Úgy érzem, melegként kötelességem segíteni azoknak az LMBTQ embereknek, akik még csak most szeretnének előbújni. Tanáccsal ellátni, támogatni őket biztató szavakkal. Emellett fel kell nyitni a társadalom szemét, hogy ez nem bűn és nem betegség. Sokan azért ítélik el a melegeket, mert nincsenek tisztában azzal, mit is jelent maga az a szó, homoszexualitás. Azt gondolják, ez egy szeszély. Nem azért, mert tudatlanok, csupán nem ismernek melegeket a hétköznapjaikban.
A véleményük nem biztos, hogy megváltozik, amíg a környezetükben fel nem bukkan egy olyan személy, aki felvállalja önmagát.

Régen nagyon féltem attól, hogy kiderül rólam, meleg vagyok. Igyekeztem titkolni, figyeltem mindenre, hogy észre ne vegye senki. De aztán megkérdeztem magamtól: mire jó ez? Boldog vagyok? És a válasz az volt, hogy nem. Úgy döntöttem, a kezembe veszem az életemet, és úgy élek, ahogy nekem jó. Azt hiszem, ez sikerült. Jól érzem magam a bőrömben, vidámabb, boldogabb ember vagyok. Annyit tudok javasolni mindenkinek: ha boldog akarsz lenni, tedd te is ugyanezt! Légy önmagad, ne más életét éld!

 

Log in

You’ll be automatically logged in 5 seconds.

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Close
of

Processing files…